book online

Winter season 2018/2019

December 16, 2018 to Easter mondat April 17, 2019The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily

  reservation@name.com

  Reservation hotline: +1 800 1234 556

  Buszos utaztatás

  Íme a legfontosabb tudnivalók buszos utasaink számára:

  Kényelmes péntek esti indulási időpontjainknak köszönhetően aznapra nem kell szabadságot kivennetek, és a síterepre sem fogtok túl korán megérkezni, hogy órákat kelljen várni a szállás elfoglalásáig. Megérkezéskor szervezőink már síbérlettel várnak Titeket, az apartmanátvételt előkészítve számotokra, így a máshol kötelező, érkezés utáni szervezetlen idegtépő totojázásból nálunk kimaradhattok a hosszú buszút végén! De nézzük a részleteket:


  Várható menetrend

  Indulás:  Péntek este 20-23 óra között a budapesti Népligetből

  Felszállási helyek még, ha a hátralék befizetésekor szóltok:  SzékesfehérvárSiófokZalakomár

  Menetidő:  16-20 óra sítereptől függően

  Útvonal:  Budapest – Szlovénia – Olaszország – Franciaország

  Érkezés a síterepre:  Másnap, szombaton 15-18 óra között

  Hazaindulás a síterepről:  Következő szombaton reggel 8-11 óra között

  Érkezés Budapestre:  Vasárnap kora reggel 4-7 óra között


  Csomagok

  A megengedett maximum csomagmennyiség fejenként 1 db poggyász (max 23kg és max 120x80x50cm – összesen), 1 pár síléc vagy snowboard, 1 pár sícipő vagy snowboardcipő, 1 bukósisak, illetve a buszokra 1 db hátitáska vihető fel. Extra csomagot csak plusz ülés foglalása esetén lehet hozni (lásd következő pont).

  A síléc/snowboard/sícipő táskákba a sportfelszerelésen kívül egyéb dolgokat nem szabad bepakolni. Rekesz/karton ital/étel illetve hűtőtáska szállítása nem lehetséges. Az utastérbe felvitt kézipoggyász mérete nem akadályozhatja az utazást (a folyosóra nem tehető ki).

  Ülésrend – plusz ülés foglalása

  Az indulás napján emailben kaptok értesítést a buszotok rendszámáról, melynek ablakában a kötelező érvényű ülésrend (társaságok együtt) lesz kihelyezve. Konkrét ülést 18€ áron választhattok (például az első sorban, vagy a hátsó ajtó mögött…) Plusz ülést – hogy dupla ülésen ülhessetek egyedül – 120€ áron vásárolhattok. Ezeket mind a hátralék befizetésekor kell intézni.

  Buszos flottánk

  A geológiai folyamatok nem fogják a francia Alpokat közelebb tolni, de mióta nincs határellenőrzés és végig autópályán haladunk jelentősen lerövidült a menetidő a francia síterepekre. A buszok is kényelmesebbek lettek, ergonómikusabb és puhább ülésekkel, nagyobb csomagtérrel, lábtérrel. 57 fős buszainkon síboxot, emeletes buszainkon utánfutót találtok a csomagjaitok részére. Téli flottánk gerincét két cég adja, Ők a legmegbízhatóbbak hegyi körülmények között: